Снимка БулфотоГЕРБ се отметна от решение, което бе взел за Мая

...
Снимка БулфотоГЕРБ се отметна от решение, което бе взел за Мая
Коментари Харесай

ГЕРБ се отказа да иска оставката на Мая Манолова

Снимка Булфото

ГЕРБ се отметна от решение, което бе взел за Мая Манолова.  Парламентарната група на ГЕРБ се отхвърли от внасяне в деловодството на Народното събрание на искане за оставката на депутата от „ Изправи се! Мутри, вън! “ Мая Манолова като ръководител на краткотрайната комисия за проверката на ръководството поради метода, по който тя, дружно с 4-ма членове на комисията, посетиха в петък държавното сдружение „ Булгартрансгаз “ и пожелаха документи за плана „ Турски поток “.

Депутатът и член на краткотрайната комисия Дани Каназирева от ГЕРБ заяви, че изрично няма да се занимават с Мая Манолова с аргумента:

„ Защото истината е, че самата Татяна Дончева като неин сътрудник сподели, че в действителност тази комисия е основана единствено и само с предизборна цел. Всички знаете и ние като адвокати, че на практика и юридически тя няма да докара до безусловно нищо. Единствено разиграва един цирк, изрично се протяга ръка на сдружения с чувствителни данни. Аз обаче съм сюрпризирана от друго – по какъв начин всички останали партии разрешават да бъдат използвани от нея, с цел да ѝ отреждат основна роля в следващото кратковременно представление “, уточни Каназирева.

Лидерът на ГЕРБ и министър председател в оставка Бойко Борисов по-рано предложи на депутатите си да се откажат от желанието си за внасяне на настояването за оставка на Мая Манолова, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР